Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Mee ja aniisiga küpsetatud kana

Linnuliharoad

Mee ja aniisiga küpsetatud kana

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Mee ja aniisiga küpsetatud kanarind.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk kanafilee
25 g mesi
purustatud aniis
küpsetamiseks õli
sool
0.5 tk *avokaado
0.75 küünt Küüslauk
12.5 g oliivõli
0.25 tl sidrunimahl
purustatud must pipar
hakitud maitseroheline
Määri kanafilee sidruni, soola, aniisi ja mee seguga. Lase 10 minutit seista. Küpseta kuumal pannil, kuid aeglasel tulel, nii et kanafilee kenasti läbi küpseks, kuid ei läheks kõrbema. Valmista lisand: puhasta avokaado, lõika pooleks ja valmista sellest lehvik, tehes terava noaga sisselõiked nii, et avokaado üks ots jääks kinni. Aseta viil taldrikule ning valmista puhastatud küüslauguküünest, sidrunimahlast, piprast ja oliivõlist kaste. Vala avokaado sellega üle. Tõsta küpsetatud kanarind selle kõrvale ning kaunista maitserohelisega.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette