Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes

Linnuliharoad

Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
See mahlane hautis viib lihtsalt keele alla!

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg maitsestatud broiler või broileripoolkoivad marinaadis
5 dl maitsestamata jogurt (vähemalt 10%-line)
1 tl tšillipulber
1 tl sool
1 tl suhkur
2 küünt Küüslauk
1 sl õli
2 tk Paprika
1 tk Porrulauk
0.5 purki purustatud tomatid
Kuumuta ahi 200 kraadini. Tükelda broiler. Tõsta broileritükid või poolkoivad võitatud ahjuvormi. Sega maitsestamata jogurt, tšillipulber, sool, suhkur ja hakitud küüslauguküüned. Vala kaste vormi ning küpseta 30 minutit. Vahepeal tükelda paprika ja viiluta porru. Kuumuta pannil õli ja prae selles paprikaid ning porrut mõni minut. Lisa tomatikonserv, sega ja tõsta tulelt. Vala segu ahjuvormi. Sega kergelt läbi ning jätka küpsetamist veel 30 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.SOOVITUS: kuna tomat on happeline, kasuta maitsestamata 10%-lise rasvasisaldusega kreeka jogurtit, mis ei tõmbu hautades tükiliseks. Eksootilisema koosluse saad, kui asendad jogurti hoopis kookospiimaga.

KOMMENTAARID

Liina 29.jaan 2010 13:10
Tegin ka seda täna ja jogurt läks tükki (oli kenasti värske), ei teagi miks nüüd nii juhtus.
pavilion 14.nov 2008 13:46
Olen seda mitu korda juba teinud väga maitsev ja pole raske teha.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette