Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunifilee tai moodi

Linnuliharoad

Kalkunifilee tai moodi

claudia erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Serveerida koos riisiga, soovitav aromaatse basmatiriisiga.

40-60 min

1 kimp rohelist sibulat1 küüslauguküüs100 g austerservikuid2 supilusikatäit oliivõli300 g kalkuni rinnaliha50 g makadaamia pähkleid (võivad olla ka tavalised maapähklid)1 supilusikatäis karrit1 tass kookospiima4 konservananassi viilusojakastet või köögiviljapuljongit Valmistusõpetus:Kuumutage õli pannil või wok-pannil. Lõigake sibulad rõngasteks ja viilutage küüslauk. Puhastage ja tükeldage seened. Seejärel praadige kõik õlis. Lisage ribadeks lõigatud liha ja pähklid ning praadige. Lisage karri ja kookospiim. Hautage 5 minutit. Tükeldage ananassiviilud ja lisage need pannile. Maitsestage sojakastme või puljongiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes