Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunifilee tai moodi

Linnuliharoad

Kalkunifilee tai moodi

claudia erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Serveerida koos riisiga, soovitav aromaatse basmatiriisiga.

40-60 min

1 kimp rohelist sibulat
1 küüslauguküüs
100 g austerservikuid
2 supilusikatäit oliivõli
300 g kalkuni rinnaliha
50 g makadaamia pähkleid (võivad olla ka tavalised maapähklid)
1 supilusikatäis karrit
1 tass kookospiima
4 konservananassi viilu
sojakastet või köögiviljapuljongit
Valmistusõpetus:
Kuumutage õli pannil või wok-pannil. Lõigake sibulad rõngasteks ja viilutage küüslauk. Puhastage ja tükeldage seened. Seejärel praadige kõik õlis. Lisage ribadeks lõigatud liha ja pähklid ning praadige. Lisage karri ja kookospiim. Hautage 5 minutit. Tükeldage ananassiviilud ja lisage need pannile. Maitsestage sojakastme või puljongiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool