Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-riisi vormiroog

Linnuliharoad

Kana-riisi vormiroog

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vormiroa valmistamine on väga lihtne, kui paned kanafileed marinaadkastmesse juba eelmisel õhtul või paar tundi enne vormi ahju panekut.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
4 tk kana rinnafileetükk
2 dl riis
1 tk Sibul
1 tk Paprika
1 tk kanapuljongikuubik
4 dl vesi
1 tl Karri
KASTE
0.5 tl Sidrunipipar
2 tl Salvei
2 küünt Küüslauk
0.5 tl sool
200 g *hapukoor
Sega kastme jaoks kausikeses hapukoor maitseainetega ja tõsta sinna kanafileed. Pane paariks tunniks külma maitsestuma. Mõõda riis ahjuvormi. Lisa tükeldatud sibul, ribadeks lõigatud paprika, murendatud puljongikuubik, karri ja vesi. Sega. Tõsta kanafileed vormi ja vala üle kastmega. Kõpseta 175°C juures praeahjus vähemalt 1 tund. Serveer värske salati ja võileivaga.

Märksõnad

kana-riisivormiroog

KOMMENTAARID

Kärt 25.juuni 2013 19:38
Väga hea argitoit! Kuna kana(kintsu) oli rohkelt, siis panin 400g hapukoort, küüslauku ja maitseaineid kastmesse kaks korda rohkem (salveid ei kasutanud). Veidi enne lõppu lisasin pinnale õhukesed juustuviilud - tulemus sai väha hea!
piret 06.nov 2005 10:09
Ei pea keetma. Tavaliselt on retseptis öeldud, kui peab olema keedetud riis.
katariina17 04.nov 2005 10:17
Kas riis tuleb enne ära keeta?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool