Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ungari kanapada

Ungari köök. Hautatud kana paprika ja aedubadega koore-madeirakastmes.

40-60 min

Retsept
portsjonile
250 g kana
0.25 tk Sibul
0.25 tk punane paprika
25 g konserveeritud aedoad
5 g või
0.25 dl rõõsk koor
0.25 dl Madeira vein
sool
Rosépipar
Kana tükeldada, panna potti ja lisada nii palju vett, et kanatükid oleksid kaetud. Kuumutada kiiresti keemiseni, eemaldada vaht ja keeta tasasel tulel. Sibul koorida, tükeldada ning lisada toidule. Keeta tasasel tulel. Paprikal eemaldada seemned ja valged membraanid, viljaliha tükeldada. Oakaunad tükeldada. Või sulatada pannil, lisada paprika ja oad ning kuumutada mõni minut. Lisada rõõsk koor, kuumutada veel umbes 5 minutit. Lisada madeira, maitseained ja kanatükid. Hautada 5-10 minutit, kuni liha ja köögiviljad on küpsed. Serveerida sobib koos riisilisandiga.

Märksõnad

ungarikanapada

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga