Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Magus tšillikana

Linnuliharoad

Magus tšillikana

geeru erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Kanafilee tšillikastme ja meega
3 kuni 4 sl Amoy tšillikastet 2 sl vedelat mett 2 sl oliivõli 4 nahaga kanafileed 2 küünt viilutatud küüslauku Serveerimiseks: 1 sektoriteks lõigatud laimi Pane grillahi kuumenema.Sega tšillikaste, mesi ja õli suures kausis. Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Maitsesta soola ja pipraga, ning suru paar küüslauguviilu naha alla. Kasta kanafileede nahata pool mee-õli-tšillisegu sisse. Ülejäänud segu hoia alles.Pane kanafileed (restiga) grillpannile, nahk allpool, ning grilli 8 minutit, kuni filee on pealt kuldne ja kleepuv. Keera fileed ringi, pintselda nahapool ülejäänud seguga ning grilli veel 6-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps. Serveeri kohe, kõrvale laimi- või sidruniviil.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga