Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanavorm paprika ja kartulipudruga

Linnuliharoad

Kanavorm paprika ja kartulipudruga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paprikakaste annab sellele roale uskumatult hea maitse ja lõpptulemus on mahlane.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 sl õli
2 küünt Küüslauk
2 tk Sibul
2 tk punane paprika
2 tk kollane paprika
50 g või
2 sl jahu
6 dl piim
4 sl mascarpone või muu toorjuust
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
900 g kartulid
1 tk väike keedetud või grillitud kana
30 g või
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauk, viilutatud sibulad ja paprikad. Kuumuta 10 minutit, kuni paprikad on pehmenenud. Sulata kastrulis või, lisa jahu ja prae veidi. Vala vähehaaval juurde piim. Sega ühtlaseks ning lisa toorjuust. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Sega juurde paprikasegu. Keeda samal ajal kartulid soolaga maitsstatud vees pehmeks. Tambi kartulid pudruks. Puhasta kanaliha nahast ja luudest. Aseta kanatükid võitatud ahjuvormi põhja. Vala peale paprikakaste. Kata segu kartulipudruga ja aseta peale võitükikesed. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

KOMMENTAARID

Jaris 17.veeb 2009 22:52
Tegin pool kogusest.Proovige julgelt,meile maitses väga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga