Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Hautatud marineeritud kana

Linnuliharoad

Hautatud marineeritud kana

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Aafrika (Senegali) roog. Vürtsikas marinaadis hautatud kana lisandiks sobib keedetud riis.
Retsept
portsjonile
1 tk (umbes 1,5 kg) kana
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 tk Sidrun
1 leht Loorber
Tüümian
sool
Must pipar
2 tera Vürts
praadimiseks rasvainet
vesi
Kana lõigatakse portsjonitükkideks. Sidrunimahlast, veest, ketasteks lõigatud sibulatest, hakitud küüslaugust, loorberilehest, tüümianist, soolast ja piprast valmistatakse marinaad. Kanatükke hoitakse marinaadis üleöö, siis võetakse välja ning lastakse nõrguda. Praetakse rasva ümberringi helepruuniks, lisatakse sibulad, veidi hiljem natuke kuuma vett. Hautatakse pehmeks, siis lisatakse marinaad ja keedetakse üheskoos veel 5 minutit. Lisandiks antakse sõmeraks keedetud riisi. Retsept on mõeldud 5-6 sööjale.

KOMMENTAARID

tarsan 12.apr 2005 12:21
se on väga nämm
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga