Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Vokiroog kanahakklihast

Linnuliharoad

Vokiroog kanahakklihast

Kodu ja Aed. Mai 2005.
PrindiSoovita sõbrale
Vokkroog kanahakklihast šampinjonide ja spargelkapsaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
50 g kanahakkliha
50 g nuudlid
50 g värsked šampinjonid
1 väike tükk Spargelkapsas
0.5 tk Porgand
0.25 sl laimimahl
0.25 sl kala- või sojakaste
0.25 sl õli
lisandiks magus tšillikaste
Pane kanahakkliha pannile ja prae kiiresti läbi. Maitsesta laimimahla ning kala- või sojakastmega. Puhasta ja tükelda porgandid. Tükelda šampinjonid ja spargelkapsas. Pane tükeldatud porgandid, seened ning spargelkapsas vokkpannile ja prae kiiresti läbi. Aja nuudlid keema. Pane kõik vokkpannile kokku ja kuumuta. Serveeri magusa tšillikastmega.

KOMMENTAARID

Hindaja 30.jaan 2011 12:06
!:O:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga