Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Riisiroog kanalihaga

Linnuliharoad

Riisiroog kanalihaga

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Riisiroog kanaliha, seente ja aedviljadega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 dl pikateraline riis
2 sl õli
1 tk (väike) Sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
1 dl tükeldatud seened
2 dl külmutatud mais
2 dl külmutatud hernes
400 g küpsetatud või grillitud kanaliha
4 dl kanapuljong
jahvatatud valge pipar
Paprika (jahvatatud)
sool
hakitud maitseroheline
Õli kuumutada paksu põhjaga keedunõus, panna sellesse hakitud sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Lisada väiksemateks kuubikuteks tükeldatud porgand ja paprika ning kuumutada koos. Lisada tükeldatud seened, seejärel riis ning kuumutada koos mõni minut. Lisada külmutatud köögivili, tükeldatud kanaliha ning kuum puljong ja kuumutada, kuni riis on pehme. Roog maitsestada. Serveerimisel raputada peale hakitud maitserohelist.

Märksõnad

kanalihagariisiroog

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga