Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Broilerivardad Indoneesia moodi

Linnuliharoad

Broilerivardad Indoneesia moodi

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Grillitud broilerivardad.
Retsept
portsjonile
800 g broileri rinnalõigud
1 dl *õli
3 küünt Küüslauk
1.5 tl tšillipulber
1 tk väike sibul
0.75 dl maapähklid
0.5 tl sool
1 tl Kurkum
2 tl Koriandriseemned
2 sl sojakaste
1 sl mesi
1.5 dl vesi
Eemalda broileri liha luudelt ning lõika tükkideks. Koori ja haki marinaadi jaoks küüslauguküüned ning sibul. Purusta maapähklid. Kuumuta potis õli ja pruunista selles kergelt küüslauk, sibul ja maapähklid. Lisa maitseained ning lõpuks vesi. Keeda segu natuke aega ja lase jahtuda. Keera broileritükke marinaadis ning lase paar tundi maitsestuda. Lüki tükid hõredalt kaheksasse pikka või 16-sse lühemasse vardasse. Grilli vardad võimaluse korral väljas grillahju sütel. Kasta vahepeal marinaadiga. Paku broilerivarraste juurde keedetud riisi, pärlsibulaid ja mõrkjaid marineeriud aedvilju.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga