Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ungari paprikapada

Linnuliharoad

Ungari paprikapada

Kiiresti ja Nutikalt.
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalujälgijatele. Paprikapada kalkunilihaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 tk (125 g) kalkunišnitsel
3 tk keskmise suurusega kartul
1 tl taimeõli
1 väike purk purustatud tomatid
2 kauna (punane ja roh Paprika
sool
Cayenne'i pipar
Paprika (jahvatatud)
Lõika sibul ja kalkunišnitsel viiludeks. Koori ning tükelda kartulid. Kuumuta kastrulis õli, prae sibula- ja kalkunišnitsliviilud selles läbi. Lisa kartulikuubikud ning tomatid ja hauta kaane all umbes 10 minutit. Vahepeal tükelda paprikakaunad, lisa kastrulisse ning hauta veel 10 minutit. Maitsesta soola, cayenne´i pipra ja paprikapulbriga.

Märksõnad

ungaripaprikapada

KOMMENTAARID

Raffell 09.juuni 2008 15:01
tomat ei lasegi kartulil valmis saada! Enne peaks ikka kartul pehme olema kui tomatit lisad!
katsetaja 08.apr 2008 23:04
no mina küll 10+10 min hautades seda valmis ei saanud. praeguseks on pea 1 tund juba haudunud ja ikka kartulid kõvad. vbl tegin kuubikud veits suured (ca 1x1 cm), aga selle kohta polnud retseptis midagi täpsustatud. nii et jah, varuge julgelt rohkem aega kui 20 minutit. muidu lõhn ja maitse tundub paljutõotav.
kõrvarõngas 04.okt 2005 12:35
Pole teinud, kuid lugedes tundub väga maitsev olevat
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga