Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ungari kanaroog

Linnuliharoad

Ungari kanaroog

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Järgnev kanaroog sobib teravate elamuste nautijaile. Kes eelistab mahedamaid toite, võib vähendada pipra kogust. Serveeri koos kuumade keedetud kartulitega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g kanafilee
1 tk Baklažaan
3 tk Erivärvilised paprikad
500 g Tomat
1 dl ketšup
1.5 tl sool
1 tl piprasegu
1 tl Paprika (jahvatatud)
praadimiseks õli
Lõika kanafileed tükkideks ning pruunista pannil õlis 5-6 minutit. Maitsesta soola ja pipraseguga. Lõika baklažaan kuubikuteks ja paprikad peenteks ribadeks, pane kana juurde ning lase 10 minutit küpseda. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid, ketšup, paprikapulber ja veel piprasegu. Hauta, kuni kõik komponendid on peaaegu pehmed.

Märksõnad

ungarikanaroog

KOMMENTAARID

u. 24.nov 2011 15:35
panin poole vähem piprasegu ja ikka sai juuube vürtsikas;S no lapsed seda kindlasti ei söö, isegi pisut ettevaatlikult...
Mufalda 11.veeb 2011 21:39
Maitsev ja tervislik. Kuna mu mees tooreid tomateid ei armasta, siis panin ühe purgi purustatud tomateid nende asemel ning lisaks panin veel porgandeid ka. Tuli natuke rohkem nagu sellise raguu moodi, aga maitses hästi. Purustatud tomatite pärast ilmselt ei tundunud väga tuline ja maitsekas ja seepärast lisasin Knorri Aromati ja suitsutatud paprika pulbrit (smoked paprika).
elenora 19.nov 2010 23:18
Üllatavalt hea!
lehmiine 03.aug 2009 19:59
Väga maitsev ja valmib kiiresti.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga