Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kreekapärane broileripada

Linnuliharoad

Kreekapärane broileripada

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Broileripada seente ja aedviljadega. Broilerifileed võid valmis küpsetada juba eelmisel õhtul, siis valmib see roog vaid paarikümne minutiga.
Retsept
portsjonile
1 kg marineeritud broileri rinnafilee
3 küünt Küüslauk
200 g Šampinjonid
1 tk (u 300 g) Rullkõrvits
1 tk (punane) Paprika
2 sl oliivõli
1.5 dl vesi
1 tk kanapuljongikuubik
3 sl sidrunimahl
2 lehte Loorber
0.5 tl pune või basiilik
15 tk must oliiv
200 g ürdimaitseline toorjuust
Lao broilerifileed ahjuvormi, nahaga pool peal. Küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit ning jäta jahtuma. Puhasta ja viiluta seened. Tükelda suvikõrvits ja paprika, purusta küüslauguküüned. Lõika kanafileed suuremateks tükkideks. Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli ning prae seened, küüslauk, suvikõrvits ja paprikad poolepehmeks. Sega aeg-ajalt. Lisa vesi, puljongikuubik, sidrunimahl, ürdid, oliivid ja kanatükid. Seejärel sega hulka ka toorjuust ja hauta kaane all 5 minutit. Serveeri kuumalt koos riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

KOMMENTAARID

op 02.okt 2010 19:46
tegin midagi sarnast selle retsepti baasil. kuna filee on tavaliselt ilma nahata, siis ei saa ahjus küpsetada nahaga pool üleval?? wok pann ideaalne küpsetamiseks, kõigepealt liha, siis järjest ülejäänud komponendid. Retsep-
tis on ka vigane lause - Lõika kanafileed suuremateks tükkideks - ikka väiksemaks annab lõigata midagi. Aga kokku tuleb ikka maitsev roog.
arxitibi 07.juuni 2010 08:26
Normaalne. Loorber annab huvitava maitse. Veiniga pajad on maitsvamad.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga