Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ürdi-küüslaugumarinaadis broilerifilee

Linnuliharoad

Ürdi-küüslaugumarinaadis broilerifilee

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ürdimarinaad annab mistahes lihale oivalise maitse.
Retsept
portsjonile
6 tk broilerifilee
1 dl *oliivõli
2 dl värsked hakitud ürdid (pune, tüümian, basiilik, petersell, rosmariin)
6 küünt Küüslauk
ühe sidruni riivitud koor
sool
Must pipar
300 g *türgi oad
2 sl oliivõli
0.25 tl sool
2 küünt Küüslauk
25 g parmesani v. muud kõvat juustu
Sega marinaadi jaoks oliivõli, hakitud ürdid ja küüslauguküüned, riivitud sidrunikoor, sool ja pipar. Tõsta terved või kuubikuteks lõigatud broilerifileed marinaadi ning lase maitsestuda vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Lüki kanatükid vardasse ja grilli 10 minutit. Auruta või keeda pooleks lõigatud türgi ube 10 minutit. Kurna sõelal ning sega kastrulis oliivõli, soola ja hakitud küüslauguga. Kuumuta hetke, puista üle riivitud parmesani juustuga ja tõsta tulelt. Retsept on mõeldud kuuele sööjale. Fileed võid vastavalt soovile lõigata kas väiksemateks tükkideks või grillida tervelt. Viimasel juhul jääb liha seest mahlasem.

KOMMENTAARID

Ma?a 21.apr 2011 10:45
Minu eelmise suve hitt. Lihtne valmistada, kerge ja maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga