Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ürdi-peekonibroiler

Linnuliharoad

Ürdi-peekonibroiler

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hõlpsalt valmiv ürdi-peekonibroiler sobib lauale nii argiõhtul kui ka pidupäeval. Serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk (1.5 kg) Broiler
1.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 lehte Loorber
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 tk (väike) Sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl Oliiviõli
100 g suitsupeekoniviilud
Hõõru broiler seest soola ja pipraga. Pane linnu sisse loorberilehed, kooritud ja sektoriteks lõigatud sibul ning purustatud küüslauguküüned. Tõsta broiler ahjupannile ja määri pealt õliga. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Aseta broileri peale peekoniviilud ning küpseta ahjus 200°C juures tund aega. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

KOMMENTAARID

yllits 09.nov 2012 13:05
Olen unustanud hinnata! Saab maksimumpunktid.
yllits 08.nov 2012 20:48
Väga üllatavalt maitsev ja kerge roog! Olen pidanud seda, oma tütre suurel soovil, oma perele juba mitu korda tegema. Vaieldamatult meie pere üks lemmikutest. :)
Hindaja 13.nov 2010 14:37
Väga hea maitsega kana. Kodu oli väga head küüsaulgu, muskaadi ja peekoni lõhna täis. Tervele perele maitses väga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga