Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Maisikana

Linnuliharoad

Maisikana

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv roog, kus kanakoibadele annavad krõbeda pealispinna ja hõrgu maitse riivitud juustuga segatud maisihelbed.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg kana poolkoivad
2 sl sulatatud või
1 tl sool
1 tl Karri
1 tl Sidrunipipar
1 dl riivitud juust
1.5 dl maisihelbed (nt Kellogs)
PEEDISALAT
2 kuni 3 tk keedetud peet
2 kuni 3 tk marineeritud kurk
1 tk Sibul
2 dl majonees
Lao kanakoivad võiga määritud ahjuvormi. Sega sulatatud või hulka sool, karri ja sidrunipipar. Määri segu koibadele ning küpseta ahjus 200°C juures 40-50 minutit. Purusta maisihelbed, sega riivitud juustuga ja raputa umbes 10 minutit enne valmimist kanakoibadele. Serveeri soovi korral koos peedisalatiga. Selleks riivi peet, tükelda kurk ja sibul ning sega majoneesiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

maisikana

KOMMENTAARID

Zikipizike 16.juuni 2011 17:29
Väga maitsev.
helja 03.dets 2010 14:21
Proovisin järgi sai väga mõnus roog,
tammekad 20.sept 2010 20:41
Esimesena tehtud! Pean aga mainima et soola on siin LIIGA palju- ka juust annab soolasust ju juurde. Muidu aga mõnusalt krõbe.. Kes vürtsikat toitu tahab, siis lisage karrit rohkem! Peedisala-
tit ei proovinud.. keegi peaks selle eraldi retsepti alla hoopis panema äkki???
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga