Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Soojendav part

Linnuliharoad

Soojendav part

Kodu ja Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud vürtsikas part puuviljadega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk part
2 tk Virsik
0.5 kg Kõrvits
1 tk (punane) Paprika
0.5 tassi valged rosinad
6 tk kuivatatud ploom
ühe apelsini mahl
1 kimp Koriander
2 kangi Kaneelikoor
vürtsisegu:
1 sl aniisiseemned
1 sl Köömen
1 sl Koriandriseemned
1 sl Kaneel (jahvatatud)
1 sl oliivõli
1 tk väike kuivatatud tšillikaun
1 sl meresool
Sea ahi 190°C-le. Tükelda part. Vala kõik vürtsid uhmrisse ja purusta ühtlaseks pastaks. Hõõru sellega kõik parditükid sisse ning lase vähemalt 10 minutit maitsestuda. Vahepeal lõika kõrvits kuubikuteks, paprika ribadeks ja virsikud pooleks. Kuumuta pannil natuke õli ning prae parditükid mõlemalt poolt pruuniks. Samal pannil prae kergelt läbi kõrvits, paprika, rosinad ja kuivatatud ploomid. Aseta need siis ahjuvormi põhja ning peale pane parditükid. Vahele pista veel kaneelikangid ja poolitatud virsikud. Pigista peale ühe apeksini mahl. Küpseta rooga ahjus umbes 1,5 tundi. Enne serveerimist puista üle hakitud koriandriga. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.

Märksõnad

partsoojendav

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga