Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ananassibroiler

Linnuliharoad

Ananassibroiler

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ettevalmistustöödeks kulub selle roa puhul 10 minutit, ülejäänud aja küpseb kana ise ahjus. Kasuta vastavalt soovile kas maitsestamata või marinaadis kana poolkoibi või kintse.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
8 tk kana poolkoib või kints
2 tk Sibul
2 tk Punane paprika
1 sl või
2 tk Paprika
Soovi korral küüslauku
2 tk Väike purustatud ananassi konserv
2 dl Rõõsk koor 10%
2 sl sojakaste
Karri
0.5 tl Must pipar
Lao poolkoivad või kintsud rasvainega määritud ahjuvormi. Tükelda sibul ja paprikad, pruunista mõni minut pannil võis ning lisa vormi. Sega ananassikonservid kohvikoore, sojakastme ja maitseainetega, kalla samuti vormi. Kuumuta ahi 200°C-ni ning küpseta rooga seal 1 tund. Serveeri koos keedetud riisiga.

Märksõnad

ananassibroiler

KOMMENTAARID

kedlin 14.mai 2014 14:37
siia ei käigi ju apelsini sisse :D
Arvi 26.juuni 2010 13:33
küpsetasin 3 tundi aga apelsin jäi ikka kõvaks.Muidu lind oli hea maitsega aga pisut kuiv.
Didi 25.juuni 2010 21:54
Lisasin ka riivitud ingverit. Küpsetus-
aeg oli umbes 45 min ja keerasin 1 kord kanakoivad ka ringi. Hea toit tuli. :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga