Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Sidrunikana

Linnuliharoad

Sidrunikana

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paku sidrunikana koos hautatud köögiviljade ja kartulipüreega. Kastme võid maitsestada ka brändiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 tk broilerifilee
1 tk Sidrun
sool, must pipar
praadimiseks või
1 dl jahu
KASTE
2 kuni 4 sl vermut (või kuiv šerri)
2 dl vahu- või toidukoor
2 sl sidrunimahl
ühe sidruni riivitud koor
0.5 tl sool
1 dl riivitud parmesani juust
Pese sidrun puhtaks, riivi koor ja pressi mahl välja. Vala broilerifileedele pool mahlast, maitsesta soola ja pipraga. Veereta fileesid jahus ning prae mõlemalt poolt 7 minutit või kuni need on kuldpruunid. Vala pannile vermut, koor, ülejäänud sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Kasta kanatükid kastmesse ja tõsta ahjuvormi. Vala peale ülejäänud kaste, puista üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

sidrunikana

KOMMENTAARID

katakalju 25.juuli 2009 20:04
Kas keegi on seda teinud ? kas vermuti asemele võiks midagi muud ka panna ?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool