Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Mandlikana

Linnuliharoad

Mandlikana

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mandlikana sobib suurepäraselt pidulikule lõuna- või õhtusöögilauale. Paku kõrvale kuuma riisi ja keedetud köögivilju.

40-60 min

Retsept
portsjonile
50 g või
4 tk broileri rinnafilee
sool, Must pipar
50 g mandlilaastud
VEINIKASTE
50 g või
1 tk Sibul
200 g Šampinjonid
2 sl nisujahu
2.5 dl valge vein või šampus
1.5 dl vahukoor
sool
Must pipar
Aedtill
Kuumuta ahi 200°C-ni. Sulata ahjuplaadil või. Pane sinna fileed, keera neid võis ja maitsesta soola-pipraga ning küpseta 30 minutit. Rösti mandlilaaste ahjuplaadil 200°C juures 5 minutit, jäta jahtuma. Kastme jaoks sulata paksupõhjalises kastrulis või, lisa tükeldatud sibulad ja viiludeks lõigatud seened. Kuumuta, kuni need on pehmed, kuid mitte veel pruunid. Puista peale jahu ja sega läbi. Vala hulka vein ning kuumuta segades kuni kastme paksenemiseni, maitsesta. Lisa vahukoor ja kuumuta veel korraks läbi. Serveerimisel tõsta kanafilee kuumale taldrikule, kalla peale veidi kastet ja raputa üle röstitud mandlilaastudega.

Märksõnad

mandlikana

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga