Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunifilee pesto ja tomatitega

Linnuliharoad

Kalkunifilee pesto ja tomatitega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärane kalkunifilee pestoga valmib uskumatult vähese vaevaga. Tomatid lisavad roale mahlakust.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
600 g kalkunifilee
2 sl õli
2 sl pestokaste
100 g kirsstomatid
100 g riivitud Campanello juust
Must pipar
Lõika kalkunifilee 2 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja prae fileetükke mõlemalt poolt 2 minutit. Seejärel tõsta need ahjuvormi ning määri peale pestot. Lõika tomatid neljaks, aseta kalkunifileede peale. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta rooga ahjus 225°C juures või grillrežiimil 5 minutit. Serveeri värske rohelise salatiga.

KOMMENTAARID

Elis 05.aug 2013 18:38
Super hea retsept!! Olen juba mitu korda teinud. Proovisin kanaga,kuid kalkunifileega tuli siiski parem. Peale panin täiesti tavalist juustu. Soovitan !!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga