Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkuni-krevetivokiroog austrikastmes

Linnuliharoad

Kalkuni-krevetivokiroog austrikastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik vokiiroog saab meeldiva terava maitse ingverilt, magusust lisab ploomikaste.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl õli
300 g Kalkunifilee
1 tk Porrulauk
2 küünt Küüslauk
2 cm (juurt) Ingver
1 tk (punane) Paprika
1 dl Austrikaste
0.5 dl ploomikaste (nt Thai Choice)
1 tk laimi mahl
100 g Kooritud krevett
Lõika kalkunifileed kuubikuteks. Viiluta porru ja tükelda paprika, haki küüslauguküüned ning ingverijuur. Sega omavahel laimimahl, austri- ja ploomikaste. Kuumuta pannil õli ning pruunista kalkunifileed 5 minutit. Lisa porru, küüslauk ja ingver, prae paar minutit. Lisa paprika ja jätka praadimist. Kalla juurde kastmesegu, kuumuta veel veidi. Viimaks lisa krevetid. Serveeri kohe koos keedetud basmati riisiga.

KOMMENTAARID

Mari 30.nov 2015 08:54
Oligi väga maitsev, tegime broileri kintsulihast.
Joonatan11 09.apr 2011 13:37
Väga hea tõesti!
kata 07.aug 2008 08:59
väga hea söök on, aga mina panin austri kastme asemel soja kastet ja sai väga maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga