Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Mozzarella'ga täidetud kalkunifilee

Linnuliharoad

Mozzarella'ga täidetud kalkunifilee

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Apelsinimarinaadis maitsestunud kalkunifilee täidiseks on mahe mozzarella. Suurepärase maitse annab lihale ka värske tüümian.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g Kalkunifilee
200 g Mozzarella
MARINAAD
1 tk Apelsin
1 tk Sidrun
sool
Must pipar
1 peotäit (värsket) Tüümian
1. Pese aplsin ja sidrun hoolikalt kuuma veega. Riivi mõlemalt maha koor ning pressi mahl kaussi. Sega juurde maitse järgi soola ja pipart ning hakitud tüümian. Lõika kalkunifileed 2 cm paksusteks viiludeks, lase marinaadis maitsestuda 2 tundi.

2. Lõika iga kalkunifileeviilu sisse tasku, maitsesta soola-pipraga ja torka sinna viil juustu. Tõsta fileed võitatud ahjuvormi ning kata fooliumiga, küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri keedetud pasta, riisi või värske salatiga.

KOMMENTAARID

Reet 18.dets 2012 15:48
Kasutasin tavalist juustu ja ei pannud üldse tüümiani, vaid ainult pipart ja soola. Väga hea toit tuli.
Didi 13.märts 2012 09:15
Mozzarella ei andnud toidule midagi head juurde, tüümian oli domineeriv, isegi häiriv ja liha jäi kuivapoolne. Sõime need fileed ära tänu suurepärasele aurutatud basmatiriisilisan-
dile ja rohelisele salatile, aga rohkem ma kalkunifileed käesoleva retsepti järgi ei tee.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga