Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Broilerikintsu rullid

Linnuliharoad

Broilerikintsu rullid

Lia Virkus 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Broilerikintsudest saab pärast reieluu eemaldamist muu hulgas ka atraktiivseid ja maitsvaid rulle teha.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
8 tk Väiksemad broilerikintsud
1 peotäit Kuivatatud aprikoos
1 dl Ananassimahl
Sool
Paprika (jahvatatud)
GLASUUR
3 sl Magus tšillikaste
0.5 sl Mesi
0.5 sl Hele (light) sojakaste
Lõika aprikoosid pooleks ja pane vähemalt 10 minutiks ananassimahla sisse pehmenema. Tee kintsu nahata poole lihasse sisselõige ja eemalda luu. Lõika kintsud pooleks või kolmeks, et tekiks paari sentimeetri kõrgused rullid. Raputa liha pinnale soola ning jahvatatud punast paprikat. Pane iga kintsutüki peale üks või kaks aprikoosipoolikut. Moodusta lihast korrapärased rullid, kinnita puust kokteilitikkudega. Sega glasuuriks ettenähtud ained korralikult läbi ja kanna pehme pintsli abil rullidele. Tõsta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit.

KOMMENTAARID

Sigitis 22.jaan 2006 14:20
päris maitsev asi on :) proovisin teha .. ei ole üldsegi raske
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga