Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Magushapu kanawok

Linnuliharoad

Magushapu kanawok

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Hõrgutav hiinapärane roog, mille valmistamiseks kulub kõigest 20 minutit. Serveeri riisi või munanuudlitega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Kanafilee
2 sl õli
2 sl sojakaste
300 g brokoli
2 küünt Küüslauk
1 tk (väiksemat) Porrulauk
1 purki sweet & sour toidukaste (Felix)
1 dl vesi
1 dl soolapähklid
Petersellilehed
Lõika kanafileed ribadeks ja porru rõngasteks, eralda brokoli õisikuteks. Pruunista kanatükke õlis 4-5 minutit, sega sojakastmega ning tõsta pannilt ära või selle äärde. Kuumuta porrut paar minutit õlis. Lisa brokoli ja peenestatud küüslauk, kuumuta veel mõned minutid. Lisa ka magushapu toidukaste ning vesi, hauta 5 minutit tasasel tulel. Puista peale soolapähklid ja hakitud peterselli.

Märksõnad

kanawokmagushapu

KOMMENTAARID

Marju 09.juuni 2010 21:29
väga maitsev. lihtne teha ja tervislik. mina leidsin prismast rainbow sweet and sour kastme. felixi oma ei olnud.
katrin775 09.veeb 2009 18:25
Tegin seda, väga-väga maitsev tuli. Ainult, et ma ei pannud ühte purki seda sweet and sour kastet, vaid tegin thai choice magusa tsillikastmega kuna poes seda felixi oma lihtsalt polnud. :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga