Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-kookosekarri

Linnuliharoad

Kana-kookosekarri

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Aasiapärane vürtsikas kanakarri, kus kastmeks on kookospiim. Rosinad ja ananass lisavad sellele lihtsalt valmivale roale meeldivat magusust ja värskust. Serveeri koos basmati või jasmiiniriisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl õli
4 tk broilerifilee
3 tl Punane karripasta
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 cm juurt Ingver
50 g rosinad
400 g (umbes) ananassitükid omas mahlas
4 dl Kookospiim
2 dl vesi
Koriander
Lõika broilerifilee kuubikuteks ja sega karripastaga. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles kanatükid, tõsta kõrvale. Pane pannile hakitud sibul, küüslauk, ingverijuur ja rosinad, prae paar minutit. Lisa kanaliha, nõrutatud ananassitükid, kookospiim ja vesi ning hauta 20 minutit. Viimaks sega juurde ka koriander.

Märksõnad

kana-kookosekarri

KOMMENTAARID

annyi 15.aug 2013 20:40
Päris hea!! Tegin karripulbriga ja seda oleks võinud veic rohkemgi lisada. Rosinad jätsin välja, ma ei ole nende väga suur sõber ja lõpuks lisasin ka natuke jahu, muidu liiga vedel.
Inga 16.nov 2012 20:32
Kas see magus ei saa olema kui nõnda palju kookosepiima panna?
Margit 18.mai 2012 14:54
Algul arvasin lõhna järgi, et see vist küll ei lähe, aga pärast haudumist olid maitsed segunenud ja väga hea tuli välja. Värske ingveri ja koriandri asemel kasutasin jahvatatut, karripastat panin veidi rohkem. Vürtsikas ja mõnus.
kanad 31.aug 2011 20:41
igati hea söök. kindlasti teen veel. panin maisitärklist ka lõpuks, muidu tuli liiga vedel. aga siis oli super. rosinad jätsin ka panemata.
Gleissy 30.apr 2010 22:16
Ei oskagi kohe kommenteerida... oli nagu ja ei olnud kah...kuidagi suht võõras maitse, hakklihakaste kartuliga on parem:P
Rotskin 29.märts 2010 10:31
Karripasta on müügil poes - on olemas Punane karri-, roheline- ja kollanepasta. Küll peaks olema täpsustad milline karripasta. Sest nad on erineva vürtsikusega.
inimene 15.veeb 2009 16:54
miks koik karri retseptid sisaldavad sona karripasta, aga ei kirjelda, kuidas seda teha ja mis sinna kuulub. Karripasta tehakse ikka ise karrit tehes. Teiseks ei ole sel retseptil tegeliku karriga midagi pistmist. liha ei pruunistata kunagi enne ära, vaid smooritakse ikka karrisegus. et äkki oleks voimalik päris karriretsepti ka eesti keeles saada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga