Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Pajaroog porgandi ja hallitusjuustuga

Linnuliharoad

Pajaroog porgandi ja hallitusjuustuga

Toidutare.ee Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Hallitusjuutsu asemel võib kasutada ka kitsejuustu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.75 tk Kanafilee
Õli
0.25 tk Porgand
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
12.5 g sinihallitusjuust
0.75 sl Hiina sojakaste
0.75 dl Rõõskkoor
1 purk konserv ananass
Broilerimaitseaine
Lõika fileed ribadeks ja prae väheses õlis kiiresti läbi, tõsta vahukulbiga hautamispotti. Hauta hakitud sibulat, jämeda riiviga riivitud porgandit ja küüslauku õlis 7–8 minutit, lisa rõõsk koor ja pudendatud juust. Sega, kuni juust on sulanud, kalla panni sisu kanaribade peale. Lisa sojakaste, maitsesta broilerimaitseainega. Hauta kaane all vaevalt keevana u 20 minutit. Lisa ananassihoidis (väike purk 227 g) ja lase läbi kuumeneda. Serveeri koos keedetud riisiga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga