Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunifileerullid

Linnuliharoad

Kalkunifileerullid

Säästu-kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalujälgijatele. Aedviljaribadega täidetud ahjus küpsetatud kalkunifileerullid.

kuni 20 min

Ettevalmistusaeg umbes 10 minutit Roa valmimisaeg umbes 10 minutit

Retsept
portsjonile
1 tk Porgand
1 tk Nuikapsas
2 tk kalkunifileeviil
1 tl sinep
1 tl hakitud till
Purustatud pipar
Sool
1 sl riivjuust
Lõika porgand ja nuikapsas pikuti kitsasteks ribadeks ning hauta teflonpannil vees ( 2 sl ühe inimese portsjoni kohta) kergelt läbi. Lõika kalkunifilee pikuti kolmeks tükiks, määri sinepiga, puista peale tilli, pipart ja soola. Jaota köögiviljaribad fileedele nii, et otsad jääksid üle äärte. Rulli fileetükid kokku. Aseta kalkunifileerullid madalasse küpsetusvormi, puista üle juustuga ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 220° juures umbes 10 minutit.

Märksõnad

kalkunifileerullid

KOMMENTAARID

pöial_liisi 25.aug 2008 20:56
mina kui porgandivihkaja asendaks porgandi ja lisaksin veel nt ube või tomatit, kui oleks võimalik.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook