Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Risotto keele ja kanaga

Linnuliharoad

Risotto keele ja kanaga

Rõõmsameelne riis.
PrindiSoovita sõbrale
Risoto keedetud kana ja keelega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 sl vedel margariin
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
300 g Risotoriis
1.5 dl valge vein
9 dl kanapuljong
200 g keedetud veisekeel
200 g keedetud kanafilee
0.5 dl rõõsk koor
100 g ürtidega toorjuust
Sool
Must pipar
4 sl hakitud ürdid
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning hauta neid suure haudepoti põhjas margariinis. Mõne minuti pärast lisa riis, hauta paar minutit ja lisa vein. Hauta, kuni vein on riisi imendunud ning hakka jaokaupa puljongit lisama. Vähenda kuumust. Iga järgmine puljongikogus lisa siis, kui eelmine on riisi imendunud. Kui kogu puljong on lisatud, vala juurde koor. Lisa keele- ja kanatükid, toorjuust ja hakitud ürdid. Lõpuks sega, maitsesta ning serveeri.
Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

keelerisottokanaga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool