Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Panniroog riisi ja kanaga

Linnuliharoad

Panniroog riisi ja kanaga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Salsa annab kiirelt valmivale argiroale mõnusalt terava maitse. Kui eelistad mahedamat toitu, kasuta salsa asemel ketšupit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g kanafilee
2 sl õli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
3 dl vesi
1 tk kanapuljongikuubik
2.5 dl tomatisalsa
200 g kiirriis
200 g riivitud juust (nt campanello)
Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis 4-5 minutit, maitsesta soola-pipraga. Lisa vesi, puljongikuubik ja salsa, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidikuumust, sega hulka riis ning raputa üle riivitud juustuga. Kata pann kaanega ja hauta kõike koos veel 5-7 minutit.

KOMMENTAARID

Manni 28.jaan 2013 14:25
Hmmm.....keetsin riisi enne ära ja lisasin ka porgandit, mille enne praadisin...sest pildid onnäha porgand, mida retseptis mainitud ei ole.
kapuuts 11.dets 2012 21:23
Väga hea kiire roog. Kuna kohalikust poest puhast tomati salsat ei leidnud siis ostsin tomati-chilli salsat ja kasutasin seda. Sai päris vürtsikas aga mulle meeldis.
mmm 23.okt 2012 15:43
Aga kas riisi keetsite eraldi valmis või lisasite kui segu keema läks?:)
Mmmerlekas 19.okt 2011 14:22
Üks väga lihtne ja väärt roog!
Mer 17.sept 2011 19:04
Väga hea:) Kasutasin sidruni maitselist kanafileed ja õli oli ka sidruni maitseline. Lihtne ja kiiresti valmiv;)
Ivar 19.okt 2009 20:43
Meeletult hea ja lihtne valmistada ! Soovitan :)
(nimetu) 08.aug 2008 14:45
Ülimaitsev hiinapärane roog ja väga lihtne valmistada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga