Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanavorm karrikastmega

Linnuliharoad

Kanavorm karrikastmega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv kanaroog, mis sobib hästi ka argiõhtul valmistamiseks. Serveeri pruuni riisiga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g Šampinjonid
1 sl Või
3 dl Majonees
1 dl curry toidukaste (felix)
1.5 dl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
4 tk kanafilee
1.5 dl riivitud juust (campanello)
1.5 dl Riivsai
1 tl Sool
Haki seened ja kuumuta pannil võis 2-3 minutit. Sega majoneesi, toidukastme ja parmesani juustuga. Pane kanafileed võiga määritud ahjuvormi, maitsesta soolaga ning vala üle äsjavalminud seguga. Raputa peale riivitud juustu ja riivsaia segu, küpseta ahjus 200°C juures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

KOMMENTAARID

Atsinna 18.dets 2010 11:08
Loogiliselt ei peaks kanafileed tükeldama, kuid kuna retsept on mõeldud kuuele sööjale ja kanafileed on retseptis millegipärast ainult 4tk, siis võiks tükeldada või kaks fileed lihtsalt rohkem juurde panna, et kõigile sööjaile jaguks üks filee.
Kitu 15.dets 2010 02:19
Kas kanafilee peab tükeldma?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool