Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana ananassi-pähklikastmes

Linnuliharoad

Kana ananassi-pähklikastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Magusamaitseline vietnamipärane kanaroog sisaldab ohtralt ananassi ja india pähkleid. Meeldib kindlasti neile, kes armastavad soolase ja magusa kooslust. India pähklite asemel võid kasutada ka kooritud pistaatsiapähkleid või mandleid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 dl India pähkel
2 sl õli
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
1 kaun (punane) Tšilli
400 g broilerifilee
0.5 tk (punane) Paprika
0.5 tk (roheline) Paprika
2 sl Austrikaste
1 tl suhkur
1 purk (565 g) ananassitükid omas mahlas
roheline sibul
Kuumuta pähkleid kuival pannil niikaua, kuni need muutuvad kuldpruuniks; tõsta kõrvale. Haki sibul, küüslauguküüned ja seemnetest puhastatud tshillikaun. Tükelda kanafileed ja paprikad. Kuumuta wokpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli. Lisa sibul, küüslauk ja tshilli, kuumuta paar minutit ning tõsta kõrvale. Lase taas pannil 1 sl õli kuumaks ja pruunista kahes jaos kana ning paprika. Lisa neile sibulasegu, austrikaste, suhkur ja nõrutatud ananass. Hauta paar minutit. Viimasena lisa pähklid. Puista üle hakitud rohelise sibulaga ning serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Margit 16.juuli 2012 20:08
Palju häid vürtsikaid asju panin sisse, aga lõpptulemus on igav. Söödav, aga kordamisele ei lähe.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga