Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Mündimaitseline hakklihaüllatus

Linnuliharoad

Mündimaitseline hakklihaüllatus

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri seda tervislikku liibanonipärast mündimaitselist hakkliharooga kuuma riisiga. Võimalusel lisa vahetult enne valmimist toidu sisse värsket münti, mis lisab meeldivat aroomi ja maitset.
Retsept
portsjonile
500 g kalkuni- (või veise)hakkliha
2 tk salatisibul
3 sl õli
3 purki purustatud tomatid
2 sl kuivatatud münt
must pipar
sool
4 tk küüslauguküüs
Pruunista hakkliha pannil ja vala suurde kastrulisse. Lõika sibulad sektoriteks ja siis soovitud suurusega tükkideks. Kuumuta sibul õlis läbipaistvaks ja lisa hakklihale. Lisa purustatud tomatid ning maitsesta roog kuivatatud mündi, pipra ja hakitud küüslauguga. Keeda tasasel kuumusel kaane all pool tundi, aeg-ajalt segades. Maitsesta soolaga ja kui kasutad värsket münti, lisa nüüd ka see.

KOMMENTAARID

marks@ 12.juuni 2006 15:59
võiks olla rohkem komponente
lemmil 21.mai 2006 13:08
Olen selliselt juba varem riisi ja hakkliha valmistanud. Väga maitseb. Pealegi saab kiiresti valmis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga