Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanapoeg Ungari kastmes

Linnuliharoad

Kanapoeg Ungari kastmes

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Kanapoeg paprika-tomatikastmes. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Kanapoeg
2 sl (mahe) Paprika (jahvatatud)
2 sl jahu
4 sl taimeõli
4 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 tk (kollane) Paprika
2 tk Tomat
100 g salaami
1 klaas punane vein
2 sl Hapukoor
Sool
Kanapoeg tükelda neljaks. Sega paprikapulber jahu ja soolaga ning paneeri kanatükke selles segus. Aja õli kastrulipõhjas kuumaks ja pruunista kanatükid selles. Tõsta kastrulist välja, keera fooliumisse ning jäta sooja. Haki sibul ja küüslauk. Tükelda paprikad ribadeks. Tomatid ning salaami tükelda kuubikuteks. Prae kõiki neid aineid kanapraadimisrasvas ja lisa vein. Seejärel pane juurde kanatükid, kata kastrul kaanega ja lase 45 minutit haududa. Sega kastme hulka hapukoor ning kuumuta veel 5 minutit. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga