Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Täidetud kanapoeg

Linnuliharoad

Täidetud kanapoeg

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Ungari roog. Täidetud kanapoeg Transilvaania moodi.
Retsept
portsjonile
1 tk ( 300 g ) kanapoeg
1 sl searasv küpsetamiseks
TÄIDIS
40 g sai
1 sl Piim
0.5 tk (keedetud) Muna
0.5 tk Sibul
1 sl hanemaks
1 sl Või
20 g Šampinjonid
15 g suitsupekk
Majoraan
Petersellilehed
Must pipar
Sool
Sulata suitsupekikuubikutest rasv välja, lisa või ja prae selles sibulat, šampinjone ja kuubikuteks tükeldatud hanemaksa ning maitsesta majoraani, peterselli, pipra ja soolaga. Sega juurde kuubikuteks tükeldatud keedetud muna ja piimas leotatud sai. Täida kanapoeg selle massiga, õmble kinni ning küpseta mõõdukal kuumusel praeahjus. Juurde võid pakkuda rohelisi herneid, riisi ja soovi korral rohelist salatit.

Märksõnad

täidetudkanapoeg

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga