Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ühepajatoit kanast

Linnuliharoad

Ühepajatoit kanast

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit kana ja ürtidega.
Retsept
portsjonile
600 g broileri koivaliha
2 sl toiduõli
poole sidruni mahl
1 tk Porgand
1 tk (suur) Sibul
1 tk väike tihe kapsapea
Aed-harakputk
Koriander
Basiilik (värske)
Piparrohi
Piparmünt
3 dl kana- või köögiviljapuljong (kuubikust)
Kanatükid hõõruda sidrunimahlaga. Pruunistada pannil kuumas õlis, lisada porgandiviilud ja tükeldatud sibul ning kuumutada, kuni sibul muutub klaasjaks. Kuumutatud toiduained tõsta paksupõhjalisse keedunõusse, lisada puljong ja kuumutada keema. Lisada ribadeks lõigatud kapsas ja maitseürdid ning keeta toit tasasel tulel kaane all valmis. Serveerimisel raputada peale maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!

Märksõnad

ühepajatoitkanast

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes