Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Mee ja sinepiga kanakoivad

Linnuliharoad

Mee ja sinepiga kanakoivad

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Kiirelt ja kergelt valmiv roog, mis on ühtlasi laste lemmik, kuna mooniseemned teevad kanakoivad vallatult täpiliseks. Samamoodi võid valmistada ka kanakintse ja -tiibu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
8 tk Kanakoib
2 sl Mooniseemned
MEE-SINEPIKASTE
60 g Sulatatud või
4 sl Mahe sinep
4 sl Mesi
2 sl Sidrunimahl
1 sl Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar
Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Valmista mee-sinepikaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Määri kanakoibi pintsli abil kastmega ja küpseta 200° juures 15 minutit. Keera koivad ettevaatlikult ringi, nii et ilusam pool jääb peale. Määri ülejäänud mee-sinepikastmega ning riputa üle mooniseemnetega. Pane koivad ahju tagasi ja küpseta veel 15 minutit. Serveeri keedetud riisi ja/või salatiga.

Märksõnad

mee-sinepikoivad

KOMMENTAARID

tundmatu 10.sept 2016 17:34
Väga hea oli ja kindlasti teen veel
nellikas 20.jaan 2012 23:57
Liiga magus :(
Raili 02.veeb 2011 12:56
teen ka täna vaatame kuidas meie pere vastu võtab
kilpkonn1 31.märts 2010 08:30
lihavötted lähenevad ja proovin ka
Triin 11.märts 2010 10:40
Superhea oli! Ma küpsetasin ka ikka veidi kauem. Mooniseenmed jätsin ka panemata, kuna ei söö neid. Järgmine kord asendan need näiteks seesamiseemnetega. Aga muidu tõesti maitsev, soovitan! :)
kaisu060 18.apr 2009 10:25
Väga hea ja mõnusalt vürtsikas. Kindlasti jääb meie pere menüüsse :) Aga poole tunniga see mul küll valmis ei saanud, küpsetasin ikka tund aega nagu ikka kana teen.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga