Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Alma-Ata pilaff kanaga

Linnuliharoad

Alma-Ata pilaff kanaga

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Alma-Ata pilaff on kokku miksitud puu- ja köögiviljadest ning maitseb kõige paremini grillitud kana- või lambalihaga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Porgand
2 tk Sibul
4 tk Kanafilee
1.5 klaasi Basmati riis
100 g Aprikoos (kuivatatud)
2 sl Rosinad
1 klaas apelsinimahl
2 sl Röstitud mandlilaastud
Õli praadimiseks
Sool
Must pipar
Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul peeneks. Prae porgandit ja sibulat potipõhjas õlis 3–4 minutit. Lisa riis ja prae aeg-ajalt segades veel 3–4 minutit.
Lisa peeneks hakitud aprikoosid, rosinad ja apelsinimahl ning hauta tasasel tulel 25–30 minutit, kuni vedelik aurustub ja riis on valmis. Lõpus lisa röstitud mandlilaastud ning maitsesta toit soola ja pipraga. (Kui soovid serveerida liha pilafi sisse segatuna, alusta toidu valmistamist lihakuubikute praadimisest.) Serveeri grillitud broilerifileega.

KOMMENTAARID

Riinukas 01.märts 2008 11:42
vedeliku kogus oli kyll liiga v2ike siin....klaasi apelsini mahlale lisasin veel poolteist klaasi vett.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga