Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanavokk munanuudlitega

Linnuliharoad

Kanavokk munanuudlitega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Soovi korral võid kõik maitseained asendada juba valmis vokimaitseaineseguga.
Retsept
portsjonile
200 g Kanafilee
1 sl Õli
2 cm Ingver
0.5 kauna Tšilli
1 küüs Küüslauk
2 sl Sojakaste
0.25 tk Mango
Suhkruhernes
Mungoa võrsed
150 g Munanuudlid
Haki ingver, tšilli ja küüslauk ning pruunista õlis.Haki kanafileest peenikesed ribad ja pruunista pannil.Koori mango ja haki viljalihast peenikesed ribad. Lisa pannile.Maitsesta pannisegu sojakastmega ja kõige lõpus lisa suhkruherned ja mungoaidud. Serveeri vokisegu munanuudlitel. Selleks lase vesi keema, maitsesta soolaga ja vala nuudlitele. Lase nuudlitel umbes kolm minutit pehmeneda. Kelle jaoks munanuudlid liiga pikad ja ebamugavad süüa, võib need kääridega pooleks lõigata.

KOMMENTAARID

maverik 03.apr 2009 01:48
mina marineerin enne liha 10-20 min riisiäädika-pipra-
tsilli-küüslaaugu-
ingveri-mee marinaadis (ei tohi lisada soola), kurnan lihalt vedeliku (vedelik jääb alles) tahendan liha köögipaberiga kuivaks ning raputan örnalt liha tärklisejahuga üle. (marinaadikasu-
tan lisades seda juurde koos sojakastmega lihale kui ta on juba wokil, )
marit 25.okt 2008 15:30
sai järgi proovitud ja välja kukkus imehea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga