Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Tandoorikana kardemoniriisiga

Linnuliharoad

Tandoorikana kardemoniriisiga

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Termin tandoorikana tähistab tuntud kanarooga, mis on enne ahjus küpsetamist pika aja vältel vürtsika seguga sissemääritult maitsestunud.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.5 klaasi Pikateraline riis
4 tk Kanafilee
2 sl tandooripasta
1 sl Oliiviõli
Sool
Kardemon
KASTE
1 tk Punane sibul
1 klaas Maitsestamata jogurt
2 tl Kardemon
1 tl Jahvatatud köömned
Määri broilerifileed oliiviõli ja tandooripastaga ning pane umbes tunniks külmikusse. Kastme valmistamiseks haki sibul peeneks, lisa jogurtile ning maitsesta kööm nete ja kardemoniga. Pane kaste pooleks tunniks külmikusse maitsestuma. Keeda riis, kurna ja loputa ning maitsesta soola ja kardemoniga. Grilli või prae kana ning serveeri kardemoniriisi ja jogurtikastmega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga