Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ürdi-juustutäidisega kanafilee

Linnuliharoad

Ürdi-juustutäidisega kanafilee

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hommikuköök
Kokasaate Hommikuköök 29.03 retsept
Retsept
portsjonile
3 -4 tk Kanafilee
TÄIDIS
200 g Sulatatud juust
2 küünt Küüslauk
50 g päikesekuivatatud tomat
50 g kuivatatud must ploom
Petersellilehed
Basiilik (värske)
LISAND
200 g Peet, ribadeks lõigatud
2 sl Või
3 dl Rõõsk koor
1 sl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Suhkur
Kanafileele tee noaga sisselõige, et tekiks tasku. Sega need komponendid omavahel ja läbi pritsukoti täida kanafileed. Sulge kokteiltikuga ja prae kergelt pannil, ning aseta siis ahju järelküpsema.Lisand: kuumuta või ja küpseta seal kergelt peet, lisa sinep-koor ja hauta pehmeks, maitsesta.

KOMMENTAARID

bubu 21.okt 2012 15:01
Väga hea! Eriti meeldis see peedihautis :Y Kanatäidises kasutasin sulatatud juustu asemel sinihallitusjuustu ning tomatid jäid ära, sest neid lihtsalt polnud kodus. Peedile lisasin natuke hakitud salveid ja hautamise lõpus väikse peotäie jõhvikaid (muidu tundus liiga magus). Lõppkokkuvõttes sobis kõik omavahel kenasti, eriti koos klaasi punase veiniga ;)
sirled 23.nov 2009 11:02
Kui kaua peaks seda peeti hautama, on kellegil kogemust?
bouvet 12.nov 2009 21:15
Ise küsin, ise vastan ;D Lasin ~ 40 minutit ahjus küpseda. Imehead tulid. Teen kindlasti veel :)
bouvet 05.nov 2009 19:49
Oskab keegi öelda umbes kui kaua tuleb lasta ahjus järelküpseda?
kaapekakuke 27.aug 2009 10:32
See tõesti hea:Ysupper
PMonika 22.mai 2009 14:17
Nii hea, meie pere lemmik :P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga