Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana karri ja Raita kastmega

Linnuliharoad

Kana karri ja Raita kastmega

Priit Toomits 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Huvitav ja tervislik roog, sobilik grillihooaja alustamiseks

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Kanafilee
2 sl Maitsestamata jogurt
0.5 tk Tšillikaun (seemnetest puhastatud)
Sool
1 tl Karripulber
2 vart Murulauk
GRILLITUD KANA MAITSESTAMISEKS
1 tl Ingver (hakitud)
1 tl Koriander (värske, hakitud)
RAITA KASTE
2 sl Maitsestamata jogurt
1 tk väike tükk tšillikauna
1 oks Aedtill
SALAT
frisee, lollo rosso, radisio rosso
1 oks Aedtill
1 tl Oliiviõli
Sool
Suhkur
1. Tükelda filee 2x2 cm suurusteks kuubikuteks.
2. Lisa fileetükkidele jogurt, tšilli, hakitud murulauk ja karri. Maitsesta soolaga.
3. Lase marineeruda ~ 1 tund.
4. Grilli, aeg-ajalt keerates, 10–15 minutit.
5. Pane grillitud filee kaussi ning lisa hakitud värske ingver ja koriander.
6. Kata kauss kaanega ja lase 3 minutit seista.
7. Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Maitsesta soola, suhkru ja oliiviõliga.
8. Raita kastme tegemiseks haki till ja tšilli peeneks. Lisa jogurt ja maitsesta soolaga.
9. Serveerimisel aseta taldrikule salat ja selle ette fileekuubikud, ümber vala Raita kaste.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool