Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Rohelise köögivilja wok kanaga

Linnuliharoad

Rohelise köögivilja wok kanaga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kõrvitsaseemned annavad wokile hea maitse.
Retsept
portsjonile
2 sl Oliiviõli
2 tk Kanafilee
1 küüs Küüslauk
1 väike tükk Ingver
1 tk Väike spargelkapsas
1 tk Roheline paprika
200 g noore herne kaunad
2 sl Sojakaste Ketjap Manis
1 tl Palsamiäädikas
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar
3 sl kõrvitsaseemned
SERVEERIMISEKS
keedetud pruun riis või täisterariis
Lõika broilerifileed ribadeks. Haki küüslauk ja ingver. Lõika brokoli õisikuteks ja paprika ribadeks. Auruta või keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees 1 minut.
Sega kastme jaoks sojakaste, veiniäädikas ja mesi. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli. Pruunista kanafileed. Lisa küüslauk ja ingver. Prae hetk ja maitsesta soola ning pipraga. Tõsta broilerifileed kõrvale ja kuumuta pannil veel 1 sl õli. Prae kiirelt parika, hernekaunad ja brokoli. Lisa pruunistatud kanafileed ja vala peale kaste. Sega kiirelt läbi ja puista peale kõrvitsaseemned. Serveeri kohe keedetud pruuni riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga