Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Grillitud broilerivardad

Linnuliharoad

Grillitud broilerivardad

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Kerged kanavardad tervisliku salatiga
Retsept
portsjonile
8 tk Broileri kintsuliha
1 pakk Santa Maria kanamarinaad
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
SPINATI-ÕUNASALAT
1 karp Spinat
2 tk Õun (näit. Granny Smith)
1 tk Terve sidruni mahl
SALATIKASTE
2 sl riisiäädikas
1 tl Mesi
6 sl Oliiviõli
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
Kata liha marinaadiga ja pane 1–12 tunniks külma laagerduma. Kui kasutad bambusvardaid, pane need tunniks külma vette likku.Lüki liha varrastele ja grilli keskmisel kuumusel 6–9 minutit mõlemalt poolt. Viimased 4 minutit võiksid liha grillida kaane all. Serveeri näiteks värske spinati-õunasalatiga.SALAT:Pese spinat ja eralda puisem varreosa. Lõika õunad pikuti neljaks, eralda seemneosa ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega õunaviilud sidrunimahlaga, nii õun ei tumene.Vispelda äädikat, soola ja mett, kuni sool on sulanud. Lisa segule peene nirena õli, kastet samal ajal kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste, millele võib vajadusel lisada suhkrut, veel õli või äädikat.Sega omavahel spinatilehed ja õunaviilud, aseta taldrikule ja vala peale kaste.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga