Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee

Linnuliharoad

Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee
Retsept
portsjonile
4 tk Broileri rinnafilee
1 pakk Santa Maria kanamarinaad
0.5 pudelit Santa Maria ananassiglasuurkaste (Sweet Pineapple Glaze)
0.5 klaasi apelsinimahl
1 pits Apelsiniliköör
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
Vasarda kanafileed umbes 1 cm paksusteks. Sega omavahel marinaad, apelsinimahl, ananassiglasuur ja liköör. Kata liha sellega ühtlaselt ja pane 1–12 tunniks külmkappi laagerduma.Grilli fileesid nõrgal kuumusel mõlemalt poolt 6–8 minutit. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri spinati-apelsinisalatiga. 

KOMMENTAARID

santaana 19.juuni 2008 21:46
vabandan kirjavea parst:ananassi konservi vedelikust.
santaana 19.juuni 2008 21:44
Soovitan juurde grillitud ananassi viile ja fooliumis grillitud maisi,keele viib alla.Kuna kana rinnaliha on ikka ainult puhas tailiha,siis ta voib jaada kuiv,aga mina teen ise hapukoorest,ananassi-
konrevvedelikust ja maitseainetest kastme juurde,uskuge,vaga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes