Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Suitsumaitselised broileritiivad

Linnuliharoad

Suitsumaitselised broileritiivad

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Huvitava väljanägemise saavutamiseks võib tiibadelt enne marinaadi asetamist liha terava noaga allapoole lükkida. Nii moodustuvad kohe ka suupärased ampsud.
Retsept
portsjonile
1 kg Broileri pooltiibu
1 pakk Santa Maria suitsu- ja meemaitselist marinaadi
Santa Maria suitsumaitselist grillkastet (BBQ Sauce Smoky)
KÜÜSLAUGU-ÜRDIKASTE
1 pakk Santa Maria küüslaugu-ürdi dipikastmesegu
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
Sega tiivad marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Grillimisel aseta tiivad kalaresti vahele ja grilli mõlemalt poolt kuni 6 minutit vahetevahel suitsumaitselise grillkastmega pintseldades.
Grillimise lõpus võib panna peale kaane ja veel paar minutit hautada.
Serveeri koos suitsumaitselise grillkastme ja küüslaugu-ürdi dipikastmega.
KASTE:
Sega dipikastmesegu ja hapukoor ning pane 15 minutiks külmkappi maitsestuma.
 

KOMMENTAARID

santaana 19.juuni 2008 21:39
Vaga head kanatiivad tulevad,jaanipaeval grillin kindlasti just neid .
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga