Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Santa Maria kanašašlõkk

Linnuliharoad

Santa Maria kanašašlõkk

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees.
Retsept
portsjonile
4 tk broilerifilee
1 pakk Santa Maria šašlõkimaitseainet
2 tk Terve laimi mahl
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
Lõika fileed 1 cm laiusteks ribadeks. Maitsesta šašlõkimaitseaine ja laimimahlaga ning põimi varrastele. Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees. Aseta vardad 4–12 tunniks külma laagerduma.Grilli keskmisel kuumusel 6–9 minutit mõlemalt poolt, viimased 4 minutit võiks hoida kaane all.Serveeri tomati-kurgisalatiga, mis on maitsestatud värskelt jahvatatud Santa Maria Chili Explosion maitseaineseguga. 

KOMMENTAARID

Hindaja 07.nov 2010 16:14
hea hea:Y:P:P:D:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana