Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kalkunišašlõkk

Linnuliharoad

Kalkunišašlõkk

Priit Toomits Grillimine ja barbecue
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Taine kalkuniliha vajab marineerimiseks aega. Karri-ingverimarinaad lisab lihale vürtsi ja kuumust.
Retsept
portsjonile
200 g kalkuni kintsuliha
1 tk Tomat
6 tk Spargel
3 tk Sigurilehed
2 tk Salatilehed
MARINAAD
0.5 tl Karri
0.5 tl Hakitud värske ingver
1 tl tšilli-küüslaugukaste
1 tl Õli
sool, suhkur
KASTE
0.5 klaasi Maitsestamata jogurt
3 oksa Aedtill
Sidrunikoor
sool
1. Puhasta kalkuni kintsuliha kelmest ja lõika suuremateks tükkideks.
2. Haki puhastatud ingver ja sega kokku marinaadiained.
4. Aseta kalkunitükid 4–5 tunniks marinaadi.
5. Küpseta grillil.
6. Serveeri koos värske salati, tomatite ja värskete beebi-sparglitega.
7. Kõrvale serveeri jogurtist, tillist ja peenks riivitud sidrunikoorest tehtud kastet.
 

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana