Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Ploomitäidisega kanarull

Linnuliharoad

Ploomitäidisega kanarull

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kanarulli täidiseks võid kasutada ka aprikoose, kirsse, viinamarju, rosinaid jm.
Retsept
portsjonile
400 g Broileri kintsuliha
100 g Mustad ploomid (kivideta)
MAITSESEGU
0.5 tl Tšillipulber
1 tl Must pipar
1 sl Kuivatatud koriander
0.5 tl Sinepiseemned
2 sl Mesi
Sool
Puhasta broileri kintsuliha liigsest rasvast ja vasarda tükke kergelt.Jaga mustad ploomid lihaviiludele, keera viilud rulli ja kinnita kokteiltikkudega.Sega maitsesegu ja maitsesta liharullid. Marineeri 3–12 tundi.Kuna marinaad sisaldab mett, siis grilli kaudsel kuumusel umbes 10 minutit.

KOMMENTAARID

pillapalla 30.nov 2008 19:53
Kas neid saab ka pannil teha?..kui nt mett ei lisa
meriketark 16.okt 2008 16:22
Need marineeritudkanarul-
lid on kindlasti hr.Ilvese parim! Olen ise teinud kanafilee rulle ploomi,aprikoosi ja vahel juustutäidisega juustusõpradele.Olen laisk olnud,pole marineerinud.Aga nüüd teen selle õpetuse järgi.Aitäh!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga